Pasta z makreli, tofu i suszonych pomidorów

Przepyszna pasta, którą może zrobić każde

z Was!

Składniki:
tofu marynowane  – 1 opakowanie
makrela wędzona – 1 sztuka
kilka suszonych pomidorów (tych bez zalewy) ja użyłam 7 sztuk

Przygotowanie:
Rybę dokładnie obrać, wyjąć kręgosłup i wszystkie ości. Kawałki powkładać do malaksera lub innego dowolnego pojemnika. Dodać pomidory suszone i pokrojone tofu. Zblendować na gładką masę. Wszystkie składniki są na tyle wyraziste, że pasty nie trzeba przyprawiać.

Smacznego!

Jeśli przepis Ci się spodobał, zamów indywidualną dietę z przepisami, które polubisz 🙂

697-364-443    jedzzrozumem@gmail.com

Więcej na stronie↓
www.jedzzrozumem.pl

Barbara Klawe

Zostaw komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *